Lansare conturi reseller

Nu cu mult timp în urmă am derulat o campanie pentru a vă face cunoscut primul serviciu de backup online 100% românesc. A fost o campanie reuşită şi in urma acesteia am strans şi foarte mult feedback din partea voastră.

Unul dintre cele mai discutate aspecte a fost acela de a oferi posibilitatea de a revinde serviciul nostru de backup către clienţii voştri. Am stat, am analizat, am făcut calculele şi iată că azi lansăm şi conturile de reseller.

Ce presupun însă acestea?  În primul rand o interfaţă transparentă pentru client. In al doilea rând de un panou central pentru managementul tuturor conturilor de backup, astfel încât pe lângă faptul că veţi avea o privire de ansamblu asupra tuturor resurselor veţi putea face şi setările necesare pentru fiecare cont în parte din aceeaşi interfată.

Nu în ultimul rând veţi beneficia de un serviciu de suport premium. Asta inseamnă că orice problemă de orice natură în ceea ce priveşte serviciul de backup unul dintre administratorii noştri vă va sta la dispozitie cu rezolvarea problemelor apărute la clientul dumneavoastră.

Mai mult de atât, serviciul de backup poate fi oferit de către compania dumneavoastră împreună cu serviciile deja contractate cu clienţii voştri, oferindu-le plus valoare şi sigurantă.

Am lăsat la urmă cel mai important aspect şi anume cel al costurilor asociate. Astfel, este mult mai avantajos să folositi serviciul BackItUp prin intermediul unui cont de reseller decât prin achiziţionarea separată a fiecarui cont in parte. Reducerile sunt semnificative faţă de preturile de listă de pe site, un avantaj puternic  pentru cei care doresc să ofere acest serviciu in mod continuu.

Pentru mai multe informaţii şi detalii legate de serviciul reseller, va rugam vizitaţi această pagină.

https://www.backitup.ro/AutentificareReseller.aspx

Leave a Reply