Bine ai venit la noi!

Dacă ai fost de ajuns de curios să răsfoieşti site-ul nostru de prezentare şi te-ai decis să ne vizitezi şi aici, ne place să credem că ţi-am stârnit curiozitatea. Bravo nouă!

De aceea, vom fi sinceri cu tine şi îţi promitem că vom fi deschişi la fiecare sugestie, întrebare sau nelămurire pe care ne-o vei adresa. Blogul echipei BackitUp va fi unul dinamic, în care tu vei fi personajul din luminile reflectoarelor. Acest blog l-am făcut pentru tine, pentru a te ţine la curent cu toate noutăţile noastre într-un mediu care sperăm să fie relaxant şi accesibil.

Pentru că noi, cei de la BackitUp, suntem la început de drum, ne dorim ca totul să fie pregătit pentru întâlnirea cu tine. Ne-am gândit mult ce să asortăm profesionalismului nostru în ale backup-ului. După lungi dezbateri am decis că legătura cu tine – potenţialul consumator BackitUp sau (preferabil) consumatorul fidel – şi feedbackul tău direct ne vin cel mai bine.

Tocmai de aceea, vrem ca tu să ştii despre blogul nostru că:

 • va fi unul în care vom scrie transparent, fie că vom avea parte de un feedback pozitiv, fie că va fi unul mai puţin pozitiv din partea ta;
 • ne reprezintă şi tu ne vei cunoaşte mai bine prin intermediul lui, pentru că ne lăudăm cu echipa noastră şi cu produsele şi serviciile noastre;
 • nu este un blog al şefului sau pe care se va scrie numai cu aprobarea şefului. Deşi va scrie şi el;
 • va fi un blog inteligent în care vei observa că vom aduce mult vorba despre tehnologie. Recunoaştem, ne pasionează mult;
 • îţi vom spune cum e să lucrezi în domeniul nostru, şi mai ales, ne vom lăuda cât de bine e să lucrezi la noi în echipă;
 • vei observa că ne place să vorbim despre ce ne pasioneză şi vom ţine morţiş să te facem curios în ceea ce ne priveşte şi serviciile noastre.
 • nu vom fi modeşti în ceeea ce ne priveşte. În schimb, vom fi sinceri.

3 Responses to “Bine ai venit la noi!”

 1. durox says:

  sincerilor :}

 2. D4nutz says:

  Salut!

  Mi se se pare o idee foarte buna. Problema e ca inca nu sunt suficient de deschis la minte sa imi dau pe mana voastra niste informatii pe care le detin si le doresc stocate. Nu stiu ce presupune soft-ul respectiv, nu stiu sa intru in codul sursa si sa descifrez ce face si, chiar daca s-ar ocupa numai cu mutarea unei copii de back-up de la mine de pe calculator la voi pe server (criptata cu 256 de biti sau nu), ce siguranta am eu ca respectivele informatii nu vor ajunge pe mana cui nu trebuie?
  Cred ca asta e cea mai mare problema pe care o intampinati si o veti intampina in gasirea de noi clienti.

  Pana data viitoare, SPOR!

 3. admin says:

  Dan,

  Iti multumim pentru comentariu. Este valid si apreciem faptul ca esti interesat de securitatea datelor stocate de catre BackItUp.
  Dupa cum ai mentionat si tu, toate informatiile sunt criptate. Este stiut faptul ca nivelul de criptare pe care il folosim este aproape imposibil de spart. Acest lucru ar presupune cativa ani si o retea impresionanta de calculatoare.

  Mai mult de atat, nici noi, personalul BackItUp, nu avem acces la datele tale. Acest lucru iti este garantat contractual, deci ar trebui sa te simti cu atat mai mult in siguranta.

  Chiar si mai mult de atat, transferul intre calculatorul tau si centrul nostru de date se efectueaza intr-un mediu absolut securizat. Acest lucru de exemplu este mult mai sigur chiar si decat un sFTP, caz in care daca exista keyloggere pe calculatorul tau pot prinde parola de FTP catre host-ul pe care faci tu de obicei backup.

  Si ca o ultima precizare legata de “datele care intra in mana cui nu trebuie” am sa revin la aspectul legat de criptare. In eventualitatea in care printr-o minune centrul nostru de date ar fi jefuit de exemplu si furate absolut toate serverele datele ar fi in continuare securizate. Practic cel care intra neautorizat in posesia acelor date nu ar avea cum sa le decripteze sau sa le foloseasca.

  Iti multumim inca odata si o sa revin cu o intreaga postare referitoare la problemele pe care le-ai ridicat in comentariul tau.

Leave a Reply